Hosted VoIP

Gebruikersvriendelijk en betrouwbaar

Alles wat uw organisatie nodig heeft op het gebied van hosted VoIP is door Techware Telecom te realiseren. Op diverse locaties kunnen onze gespecialiseerde medewerkers passende verbindingen leggen en een gebruikersvriendelijk en betrouwbaar netwerk creëren waar u voor een zeer lange tijd gebruik van kunt maken.

Gebruik van een online telefoon centrale

Bij hosted VoIP maakt u gebruik van een gedeelte van een centraal netwerk. U maakt hiermee dus gebruik van een online telefoon centrale, waardoor er geen eigen server nodig is. Met VoIP maakt u gebruik van een bestaande internetlijn en is er geen aparte telefoonlijn nodig. Dat zorgt ervoor dat deze vernieuwde manier van telefonie een groot aantal voordelen kent.

De voordelen op een rij

Hieronder worden de voordelen van hosted VoIP overzichtelijk weergegeven.

  • Lage investeringskosten
  • U betaalt alleen voor de diensten die u gebruikt
  • Behoud van uw eigen nummers
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Eenvoudig uit te breiden
  • Niet gebonden aan een vaste locatie

Laat u deskundig adviseren

Naast de genoemde voordelen biedt VoIP nog een groot aantal andere mogelijkheden die uw bedrijfsprocessen efficiënter en goedkoper kunnen maken. Laat u gerust eens adviseren door één van onze deskundige medewerkers. Door nauwkeurig naar uw situatie te kijken, zijn wij in staat om grote successen te behalen voor uw organisatie. Neem contact op via de contactgegevens die op deze website staan vermeld staan en maak een vrijblijvende afspraak.