SIP service provider

Hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening

Techware Telecom is een professionele SIP service provider met vele jaren ervaring. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat een hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Door middel van geavanceerde SIP diensten zijn wij in staat om een volledig aanbod om maat samen te stellen, zodat bedrijven in diverse branches kunnen profiteren van de enorme mogelijkheden die wij als erkende service provider beschikbaar hebben.

U kunt nu kosteloos overstappen naar onze SIP service. Wij zorgen ervoor dat onze SIP server met uw telefoonnummer aan uw apparaat wordt gekoppeld. Hierbij ontvangt u van ons een wachtwoord, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang kunnen krijgen tot uw omgeving. Met deze service kunt u VoIP bellen naar ieder gewenst toestel.

Wij zijn een SIP service provider die uiterst lage kosten in rekening brengt voor het gebruik van onze diensten. Met onze service kunt u zelfs gratis bellen naar toestellen die gekoppeld zijn aan onze server. Zo kunt u eenvoudig, snel en kosteloos bellen naar uw collega’s. Dit kan bij ons desgewenst zelfs naar collega’s die gevestigd is op een hele andere locatie.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die wij als service provider voor u kunnen realiseren. Wij tonen graag aan welke kosten u kunt besparen en wijzen u met veel plezier op de voordelen die wij als SIP service provider kunnen bieden. Neem onmiddellijk contact met ons op en laat u informeren en adviseren.