VoIP SIP

Laat u deskundig adviseren

Als u op zoek bent naar VoIP SIP hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Techware Telecom is alle kennis in huis om geschikte SIP accounts aan te maken en een complete VoIP omgeving op maat te verwezenlijken. Een team van enthousiaste medewerkers staat graag voor u klaar om u hierover deskundig te adviseren en samen met u te bekijken welke toepassingen het meest geschikt zijn in uw situatie.

Hoe werkt het?

SIP staat voor Session Initiatin Protocol en wordt voornamelijk gebruikt voor VoIP diensten. Een VoIP telefoon kan door middel van dit protocol vaststellen op welke wijze deze dient te communiceren met uw provider. Wij kunnen voor u deze SIP server installeren in uw VoIP telefoon en aan uw telefoonnummer met wachtwoord koppelen. Dit stelt u vervolgens in de gelegenheid om te bellen via internet.

Goedkoop bellen

Met onze diensten kunt u zonder verlies van geluidskwaliteit bellen naar toestellen over de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat u uiterst goedkoop kunt communiceren met iedereen die beschikt over een telefoontoestel. U kunt uw eigen telefoonnummer blijven gebruiken en tevens gebruik maken van handige en functionaliteiten, zodat u de processen binnen uw bedrijf kunt optimaliseren.

Geen hoge investeringskosten

Voor een VoIP SIP account kunt u te allen tijde bij ons terecht. U hoeft geen hoge investeringskosten te betalen zodra u deze dienst wilt afnemen. U betaalt enkel voor de mate waarin u ervan gebruik maakt. Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op en laat een VoIP SIP installeren bij u op locatie.