VoIP telecom

Toonaangevende aanbieder

Wanneer bedrijven denken aan het realiseren van VoIP telecom, komen steeds meer organisaties uit bij de diensten van Techware Telecom. Al vele jaren zijn wij een toonaangevende aanbieder van een grote verscheidenheid aan telecom diensten en andere ICT oplossingen. Voornamelijk op het gebied van VoIP telefonie hebben wij ons de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, waardoor wij in staat zijn om gebruiksvriendelijke en betrouwbare services te leveren op dit gebied.

Uitgebreide functionaliteiten

VoIP telecom biedt een groot aantal functionaliteiten die ervoor zorgen dat u uw bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Hieronder wordt een selectie van de vele mogelijkheden weergegeven.

  • Keuzemenu’s aanmaken
  • Wachtrijen instellen
  • Opnames maken van gesprekken
  • Oproepen doorschakelen
  • Uitgebreide voicemail toepassingen

Zorgeloos en betrouwbaar

Naast de enorme hoeveelheid aan functionaliteiten, bieden wij onze klanten nog een aantal andere voordelen. Zo is VoIP telecom locatieonafhankelijk, kostenbesparend en gebruikersvriendelijk. Bovendien is de kwaliteit van het VoIP signaal zelfs beter dan via een analoge lijn. Hierdoor kunt u op een betrouwbare en zorgeloze manier bellen met iedereen over de hele wereld.

Benieuwd naar onze diensten?

Bent u benieuwd naar onze tarieven of wilt u graag meer weten over de wijze waarop wij VoIP telecom bij uw bedrijf kunnen realiseren? Wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met onze telecom specialisten. Wij staan voor u klaar om een geschikt oplossing op maat te realiseren.