VoIP telefonie

Voor iedereen toegankelijk

VoIP telefonie bestaat al een aantal jaren, maar wordt tegenwoordig door steeds meer bedrijven gebruikt. Doordat deze vernieuwde manier van bellen alsmaar toegankelijker wordt en de voordelen van VoIP telefonie bij meer organisaties bekend zijn, is bellen via internet erg in opkomst. De afgelopen jaren laat het toepassen van deze innovatie, continue een stijgende lijn zien, terwijl het aantal telefoontjes via de traditionele analoge manier voortdurend afneemt.

Wat zijn de voordelen

Bekijk hieronder de voordelen van VoIP telefonie en bedenk of bellen via internet iets voor uw organisatie is.

  • Eenvoudig aan te leggen
  • Perfecte kwaliteit van het signaal
  • Besparen op uw telefoonkosten
  • Locatie onafhankelijk
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Geavanceerde functionaliteiten (doorschakelen, keuzemenu’s, etc.)

Gebruikersvriendelijk en efficiënt

Bij Techware Telecom hebben wij de kennis, capaciteit en mogelijkheden in huis om voor u een VoIP omgeving op maat te verwezenlijken. Eventueel in combinatie met andere cloud toepassingen, kunt u een complete online omgeving laten realiseren waarin u alleen toegang heeft tot de toepassingen die uw bedrijf gebruikt. Hierdoor hoeft u niet te betalen voor zaken die u niet benut. Dit resulteert in een gebruikersvriendelijke en efficiënte oplossingen die voor vrijwel iedere organisatie betaalbaar zijn.

Stap nu ook over

Zorg ervoor dat u nu ook snel overstapt op VoIP telefonie en ontdek samen met onze professionals op welke wijze dit bij uw organisatie het meest effectief is. Naar aanleiding van uw situatie en de wensen die u aan ons kenbaar maakt, kunnen wij een gedetailleerde prijsopgave voor u samenstellen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor onze VoIP diensten.